درشرایط طبیعی تولید شیرپستانداران به اندازه استكه می توان احتیاجات غذایی نوزادشان را تامین می كند.باوجوداین ازسالهاپیش ازتاریخ افرادبشری دریافته بودند كه شیرحیوانات غذای خوبی جهت تغذیه انسان می باشد.درنتیجه تأمین شیرموردنیازش شروع به دوشیدن ازحیوانات اهلی كرده وانتخاب درجهت افزایش بیشترشیردرآن حیوانات نمود.با زیاد شدن جمعیت وپیشرفت علوم بخصوص علم تغذیه ومشخص شدن هرچه بیشترارزش غذایی شیرتقاضای زیادبرای شیر، پرورش دهندگان گاودرنقاط مختلف دنیادراثرانتخابهای مكررواصلاح گاو موفق به ایجادنژادهای مختلفی ازگاوهای شیری شدند
دراین طرح ازگاو اصیل شیری نژادبعنوان تنهارقیب گاوشیری دنیااستفاده می شود.هرچندكه ظرفیت گاوداری 30رأس می باشد امابه نوبه خودقادر به تأمین روزانه 600لیترشیرموردنیازمنطقه خودمی باشد.
شیربه علت داشتن پروتئین،كلسیم،ریبوفلاوین درتغذیه انسان اهمیت فراوانی دارد.پروتئین شیرتأمین كننده اسیدهای آمینه ضروری برای انسان بوده كه درغلات وحبوبات وجودندارد.بعلاوه شیرمقداری ازآنزیمهاوموادمعدنی وویتامینa موردنیاز افرادجامعه رابعنوان تنهاغذای كامل تأمین می كند.
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 75 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 14
قیمت فایل: 16,000 تومان