عنوان طرح تهیه عسل و بستهبندی در بستههای 50 و 100 گرمی (صادراتی ) میباشد . طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است : عسل محصولی است طبیعی كه توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در كندو بوجود میآید . و ویژگیهای عمومی آن میبایست بر طبق استاندارد تدوین شده باشد . محصول جنبی این طرح موم میباشد و ظرفیت تولیدی طرح 125 كیلوگرم عسل بستهبندی شده در ظروف 50 و 100 گرمی یكبار مصرف در ساعت میباشد .
2ـ1ـ فرآیند تولید :
عسل شان پس از خروج از كندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسیله دستگاه اكستراكتور ، عسل از موم جدا سازی میشود . عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوریزاسیون بوسیله دستگاه بستهبندی اتوماتیك بستهبندی میشود .
3ـ1ـ شرایط عملیاتی :
تعداد روز كاری در سال 270 روز و بر اساس یك شیفت 8 ساعته محاسبه شده است .
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 50 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 66
قیمت فایل: 10,000 تومان
برای توضیحات بیشتر و دانلود اینجا کلیک کنید