مخمرها در روز اول فرآيند رسيدن پنير، بطور فعال در سطح آن رشد ميكنند. مخمرها فعاليت پروتئوليتيك داخل سلولي قابل توجهي دارند. اين فعاليت بر حسب گونه و نژادهاي مختلف متغير است و نقش پيچيده و قابل توجهي را در رسيدن بعضي از پنيرها ايفا ميكند. مخمرها با توجه به اينكه به تعداد بسيار زياد در پنير وجود دارند، عاملي مهم در تغييرات بافتي و كيفيت اورگانوليتيك پنير هستند. جنسهاي تريكوسپرون پرون و دبارئوميس از پنير تراپسيت جدا شدهاند. آنزيمهاي جدا شده از گونههاي كلووروميس Kloveromyces و كانديدا Candida از پنير سنتپولن به ترتيب داراي pH بهينه 5/7 و 3/6 هستند. سيستمهاي پروتئوليتيك مخمرها، توانايي آزاد كردن پپتيدهاي كوچك و اسيدهاي آمينه را دارد.
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 155
حجم فایل:2,451 کیلوبایت
قیمت: 7,000 تومان