loading...
فروش فایل مقاله و تحقیق
توجه

توجه !

با وجود انتشار فایل های جدید و حذف لینک های فایل های خراب در این وب از کلیه عزیزانی که فایل های درخواستی انها لینک مورد نظرشون حذف گردیده پوزش میطلبیم.


فایل های فروشگاه کافه سل مربوط به بخش موبایل هم به دلیل تعطیلی سایتشون از سایت حذف گردید

تبلیغات

 
علی بازدید : 133 یکشنبه 10 مرداد 1395 نظرات (0)

مخمرها در روز اول فرآيند رسيدن پنير، بطور فعال در سطح آن رشد مي‌كنند. مخمرها فعاليت پروتئوليتيك داخل سلولي قابل توجهي دارند. اين فعاليت بر حسب گونه و نژادهاي مختلف متغير است و نقش پيچيده و قابل توجهي را در رسيدن بعضي از پنيرها ايفا مي‌كند. مخمرها با توجه به اينكه به تعداد بسيار زياد در پنير وجود دارند، عاملي مهم در تغييرات بافتي و كيفيت اورگانوليتيك پنير هستند. جنس‌هاي تريكوسپرون پرون و دبارئوميس از پنير تراپسيت جدا شده‌اند. آنزيم‌هاي جدا شده از گونه‌هاي كلووروميس Kloveromyces و كانديدا Candida از پنير سنت‌پولن به ترتيب داراي pH بهينه 5/7 و 3/6 هستند. سيستم‌هاي پروتئوليتيك مخمر‌ها، توانايي آزاد كردن پپتيدهاي كوچك و اسيدهاي آمينه را دارد.


 فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 155

حجم فایل:2,451 کیلوبایت

  قیمت: 7,000 تومان

 

برای توضیحات بیشتر و دانلود اینجا کلیک کنید 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
یک مرجع بزرگ برای دریافت فایل های قابل دانلود همچون جزوه درسی، نمونه سوال، پاوپوینت، طرح توجیحی، قالب وبسایت، نقشه و ... است. می توانید با جستجو در سایت فایل مورد نظر خود را دریافت کنید.
اطلاعات کاربری
تبلیغات
آمار سایت
  • کل مطالب : 610
  • کل نظرات : 8
  • افراد آنلاین : 48
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 292
  • آی پی دیروز : 247
  • بازدید امروز : 363
  • باردید دیروز : 582
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,912
  • بازدید ماه : 3,912
  • بازدید سال : 85,221
  • بازدید کلی : 530,962